Töltsd le ingyen:

A jól nevelt Francia bulldog 5 titka

Ki ne álmodna egy olyan jól nevelt Francia bulldogról, aki nem rág szét mindent, ha 5 percre magára hagyják. Tovább megyek… Milyen csodás érzés lenne, ha bármikor fél napra elmehetnél otthonról anélkül, hogy a kutyusod felforgatná a lakást.

Nos, egy ilyen jól nevelt kutyust nem lehetetlen elérni, de ehhez meg kell tanulnod néhány új dolgot.

Ha szeretnéd megszerezni az ingyenes anyagot, akkor töltsd ki a lap alján található űrlapot és kattints a zöld gombra. (Olvasási idő 5-6 perc.)

Kérem a titkokat!

Te vagy az első, aki megbízol bennünk?

Meg is kaptam a karkötőket. ☺️Imádom, gyönyörű. Férjem csak képről látta, de nagyon tetszik neki. Ahogy tudok, posztolok képet rólunk. Köszönjük szépen, Márti, Gábor, Dömper, Mia

Molnárné Gémes Márti

A csomagotokkal bearanyoztátok a napomat. Köszönöm! 🙂

Megyeri Diána

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a pólókat! Nekem kellemes csalódás volt, amikor kibontottam! A póló anyaga nagyon szuper, és a minta sem az a rávasalt sz*r, mint amit a legtöbb helyen kapni lehet! A szám is tátva maradt! 😲 Bátran rendeljetek, én törzsvásárló leszek 😊❤️

Révész Alexandra

Mi vár rád, ha feliratkozol az ingyenes anyagunkra?

Ez az oldal a francia bulldogok iránt érdeklődők kincsestárja. Nem csak egy ingyenes anyagot kapsz most tőlünk. Szeretnénk, hogy egy családhoz csatlakozz, akik támogatják és segítik egymást francia bulldogos kérdésekben.

A jövőben hetente ellátunk változatos tartalmakkal, melyekből tanulhatsz és jobban megértheted a bulldogod. A víziónk, hogy egy aktív, segítő közösséget építsünk vállalkozásunk köré, mely értékes a bulldogoknak és a gazdiknak egyaránt. Egy pici lépés e cél felé az ingyenes anyagunk.

Most már feliratkozom!

Kik vagyunk?

Mi Lilla és Jani vagyunk a franciabulldogpolo.hu megálmodói. Imádjuk a francia bulldogokat, nekünk is volt egy bucink Zara. Sajnos őt tragikusan elvesztettük 1 éve egy veleszületett betegség miatt. Szörnyű fájdalommal járt, ami a mai napig elkísér minket.

Zara nevelése során sok problémába ütköztünk. Ezeket a problémákat kezdetben nehezen tudtuk megoldani. Jól jött volna egy gyakorlatias útmutató, melyben szakmailag is helytálló praktikákat, tudnivalóka kaphattunk volna. Később eldöntöttük, hogy mi leszünk azok, akik vállalják ezt a küldetést, hogy minél több francia bulldogon és gazdin segítsük a hétköznapokban.

Már csak egy űrlap választ el az ingyenes anyagodtól